På denne siden vil du finne all informasjon du trenger om Vivi Anna Maron sin tjeneste.

Scroll ned for mer informasjon

Pleie og råd

-Vasker håret minst 1 gang i uka og bruker conditioner hver gang

-At du deler håret slik at du får gredd håret helt inn i fra vevekanten. Det er viktig at ditt hår og det nye ikke blander seg slik at det får lov til å “kake seg”

-Lar håret henge løst til det er gjennomtørt

-Bruke “leave-in” conditioner i håret innen frisering

-Deler opp håret slik at du får brukt “olie-drops” i det nye håret

-KUR: Varm olje inn i håret med flat- eller krølljern etter vask når det er tørt

-Et feil hårprodukt kan ødelegge håret i løpet av en vask

-Ikke legg deg med vått hår, eller samle det i en hestehale når det er vått. 

-Å rive i det under frisering

-Det anbefales å ikke sove med løst hår om natten. Håret bør være i en flette eller lignende. Fordi vi ikke merker smerter om natten når man snur seg og håret komme i klemme, så kan vevekantene rive seg løse, og man mister eget hår som er unødvendig. Ja, hele vevekanten kan rives ut.

-Er du på badeferie, skal du være oppmerksom på, at håret kan bli meget tørt

– Klorvann kan gi lyst hår et grønnaktig skjær

-Ved bading, spabading, mosjon, massaje eller tilsvarende kan du med fordel lage en stramm fletting og tilføre rikelig med conditioner (OBS ved bading, aldri lag en hestehale da håret vil “filtre” kraftig).

-Hvis du lufttørrer håret, kan du forlenge dets holdbarhet

-Håret kan “filtre” ved høy luftfuktighet eller hvis det er svett eller skittent

-Er håret vanskelig å frisere når det er vått, bør du vente til det er tørt

-Liker du at det er litt krøll? Bruk først krølltang for så om natten at: ta alt hår opp på hodet i en løs (behagelig) strikk, tvinn håret og snu det rundt slik at tuppene er med rundt. Sett på en liten klype for å holde tuppene på plass. Avslutt med nok et (garn) strikk. Om morgenen vil håret ha fine løse krøller.

-Kam eller børste: Dette sier jeg av erfaring. Hvis du bruker børste, da vil du uten at du tenker slå/rive i håret. Da knekker dette hår som alt annet hår. Resultatet er at håret blir pistret i endene og holder ikke så lenge hos de som bruker kam. Så enkelt er det.

-Holdbarheten avhenger nesten helt av din egen pleie og i mindre omfang av andre omstendigheter som hårets alder, den kjemiske behandlingen, struktur, været og ditt lokale vann.

-Selv om du pleier ditt hår som anvist, kan holdbarheten variere. Derfor kan ikke holdbarheten sammenlignes fra gang til gang.

-Jeg pleier å sammenligne håret med en silkebluse. Nyvasket er den krøllete og det er lett å rive ut silkefiber, med en f.eks en neglerod. Ved at styrke silkeblusen oppnår du: den blir glatt, my og blank. Det samme resultatet vil du få om du påfører varme/krølltang i ditt hår. Fordi da lukkes håret skjell lag – slik at håret ikke uttørkes. Husk håret får ikke noe oksygen fra din hodebunn – som ditt eget hår.

Spørsmål og Svar

Det skal være ca 10-15 cm. Ditt hår skal kunne dekke vevekantene slik at de ikke ses. Ønsker du lengere hår bør ditt hår ikke være nyklippet.

Du kan få forskjellige strukturer; glatt, bevegelser, av og til krøller. Det krøllete hår har litt lett for å bli fort tørt, så det krever en del fuktighet. Mørke krøller kan gå an men lyse blir alt for tørt. Jeg har mange forskjellige farger, som kan mikses og blandes til naturlige striper.

Nei! Vevekantene er minitynne og ditt eget hår dekker meget nemt det påsatte hår.

Nei, ditt eget hår hviler og blir sunnere og lengre mens du har denne type extension på. Det påsatte hår kan tas umiddelbart når du ønsker det, uten å klippe i ditt eget, da det ikke er brukt lim, plastikk eller sveising.

Denne hårsettingsmetoden er det eneste hårpåsettings-program man kan oppnå offentlig tilskudd til, hvis man er berettiget til hjelpemidler i forbindelse med tynt hår.

Fra 3-6 måneder, noen ganger lengre, alt etter hvor fort ditt eget hår gror. Håret kan ikke falle av – det skal tas av. Jeg har kunder som løfter det opp etter 2-3 måneder og jeg har kunder som har det i 7-8 måneder.

Da det er ekte menneskehår, kan du behandle det som du ville gjøre med alminnelig langt eller fyldig hår. Ved bruk av de produkter som jeg anbefaler, vil du forlenge hårets levetid. Håret kan og bør styles med flat eller krølltang. Fordi varmen samler skjellaget i håret slik at det blir blankt. Noe som også bevirker at håret ikke tørker ut.

Jeg har salong på mitt hjemsted Toten. I Oslo kun i følge avtale.

Du inviteres til et uforpliktende og gratis informasjonsmøte i frisørsalongen på Toten. Eller via et bilde på mail til post@maron.no slik du ser ut nå + et bilde av hva du ønsker deg. Da kan jeg utregne et tilbud basert på dine ønsker og ut fra dine muligheter.

Her er noen veiledende priser:

Fylde: fra 4000,- ( Et tynt fint skandinavisk hår kan få både fylde og lengde med 1 vevekant med hår.)

Lengde: fra kr. 5200-

Man investerer i håret 1. gang 2. gang settes det samme håret på igjen.

Har man mye hår selv og ønsker et langt hår, vil extensions koste mer, på grunn av da må man ha mer hår på enn om man har et tynt hår, for at det skal se naturlig ut.

2 måneder garanti på håndvevede kanter

Kontakt

Frisørsalong: Vivi Anna Maron,
Engsmarkvegen 37, 2848 Skreia 
Oslo etter avtale 
E-mail: post@maron.no